Baby's op de reuzenwaterlelie van Plantentuin Meise

© Plantentuin Meise
Dé kans op een unieke en originele foto van je kleine schat
In Plantentuin Meise kunnen ouders, grootouders, ooms, tantes, peters en meters... hun kleinste kinderen laten fotograferen op de bladeren van een reuzenwaterlelie.

De bladeren van reuzenwaterlelies zijn erg stevig en kunnen een doorsnede hebben van wel meer dan twee meter. In juni en juli, wanneer de reuzenwaterlelies in de Victoriakas in het Plantenpaleis op hun hoogtepunt zijn, kunnen baby’s tot één jaar zich op de bladeren laten fotograferen

Op deze dag maakt een professionele fotograaf een foto van je baby op het blad van een reuzenwaterlelie! Vanaf dit jaar bieden we ook de mogelijkheid om een leuke foto van je gezin te laten nemen op een ander mooie locatie in het Plantenpaleis.
Je kunt alle foto’s op de website van de fotograaf bekijken en bestellen. Hierbij kan je gebruik maken van de voucher.

Maak er een fijne uitstap van en geniet van alle schoonheid die de Plantentuin te bieden heeft.

Praktisch :
Enkel voor baby’s tot 12 maanden.
De plaatsen zijn beperkt! Om zeker te zijn van een plaatsje, koop je je ticket bij voorkeur online. Op de dag zelf moet je je minstens 30 minuten op voorhand melden aan de kassa. Extra personen die meekomen, dienen ook een toegangsticket aan te kopen. Dit kan online of de dag zelf nog aan de kassa.

Prijs: 20 euro (foto + toegangsticket baby en één begeleider + voucher ter waarde van € 10)
De foto wordt genomen door een professionele fotograaf van Boothloose. Je mag zelf bijkomende foto’s maken met een smartphone, maar laat de fotograaf rustig zijn werk doen. Zo krijg je de mooiste foto’s van je baby.

Bron: UiTinVlaanderen.be