Beestige avonturentocht

© bes en bloem
Wat kriebelt er daar in het hoge gras? Welke vogeltjes fluiten er in de bomen? Wist je dat je kon kleuren met bloemen? Laten we de wilde bijtjes een warme thuis geven...
De natuur vormt een grote inspiratie voor jonge kinderen om creatief aan de slag te gaan. Alles wat leeft en beweegt draagt een eigen, boeiend verhaal tot grote vreugde van ieder kind. Samen gaan we op ontdekking op de biologische bloemenplukweide Bes & Bloem, een ware oase aan leven en kleur.
Doorheen dit beestige avontuur worden de zintuigen rijkelijk gestimuleerd met een natuurlijk vieruurtje, een zelfgemaakt drankje, live-vogelgeluiden en fleurige bloemen. Het wordt ongetwijfeld een namiddag boordevol onvergetelijke momenten.
Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan zeker in. We kijken ernaar uit!
Elias (Avonnatuur) & Reina (Bes en Bloem)
Wie: Deze avonturentocht is gericht naar kinderen vanaf 6 t.e.m. 12 jaar.
Deelname: 20 euro per kind (inbegrepen: locatie, wandeling en vieruurtje).
Inschrijven: Het aantal deelnemers is beperkt tot 25 kinderen. Inschrijven per mail naar avonnatuur@gmail.com of info@bes-en-bloem.be. Daarnaast vragen we om het inschrijvingsgeld van 20 euro over te schrijven naar Bes-en-Bloem: BE62 1030 6311 7261 + als mededeling 'Beestige avonturentocht', ter bevestiging van je inschrijving.
Meebrengen: schoeisel en kledij aangepast aan de weersomstandigheden.

Bron: UiTinVlaanderen.be