Cursus: Klimaatverkenner (Hageven)

Een heuse klimaatverkenner, iets voor jou?

In het najaar 2021 organiseert het Bezoekerscentrum Hageven een interactieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid. In 3 boeiende lessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook in je eigen tuin. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan gaan en niet te vergeten (h)eerlijke klimaatproevertjes. Laat het niet aan je neus voorbijgaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit.

Benno Geertsma, Lander Wantens en Joke Flour begeleiden de lessen. De theorielessen vinden plaats op donderdagavond. De excursie op zaterdagvoormiddag.

  • Les 1 ‘Wat is het klimaat en hoe is het gewijzigd?’ op donderdag 7 oktober 2021 van 19u30 tot 22u00.
  • Les 2 ‘Gevolgen van klimaatverandering voor de natuur in je achtertuin’ op donderdag 14 oktober 2021 van 19u30 tot 22u00.
  • Les 3 ‘Samen voor inspirerende & duurzame oplossingen’ op donderdag 21 oktober 2021 van 19u30 tot 22u00.
  • Les 4 ‘Wandeling met (h)eerlijke klimaatproevertjes’ op zaterdag 30 oktober 2021 van 9u30 tot 12u30.

Prijs

De inschrijvingsprijs is 32€ voor leden van Natuurpunt. Niet-leden betalen 40€. Vrijwilligers van BC Hageven mogen gratis deelnemen!

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de bevestigingsmail vind je de gegevens om tot betaling over te gaan.