Speelterrein Kwadenbos

Op het speelterrein van Kwadenbos kan je naar hartenlust ravotten. Er is bijvoorbeeld een draaimolen en een hindernissenparcours. Er werden ook verschillende wandelingen en fietstochten uitgestippeld: tochten die je leiden door de Kwade bossen, de Lembeekse bossen of de Bellebargiebossen

SPEELTERREIN
Het speelterrein van 23a is gelegen aan de rand van de Bellebargiebossen ten noordoosten van de gemeente Waarschoot. Het bevat zowel houten kruiptoestellen als duurzame plastieken tuigen voor kleuters evenals een draaimolen. De speeltuin is uitgerust met een looppiste met allerlei hindernissen geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het geheel wordt aangevuld met een oude vissersboot, in uitstekende staat, waar men naar hartenlust kan spelen.

WANDELINGEN
Er werden vier wandelingen en/of fietstochten uitgestippeld, met een wegbeschrijving die eveneens de culturele en historische gegevens bevat. De folders staan gratis ter uwer beschikking elke zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur en eveneens op maandagavond van 18 tot 20 uur.

Kwadenboswandeling: een tocht door de kwade bossen en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, amper drie kilometer ver.
Gezinswandeling: voor het ganse gezin en door de Bellebargiebossen, de Lembeekse bossen en de bossen van de watering. 7 km.
Valkenpad: via de Bevende hazelaar, rivo torto en het kaartershuisje de Lembeekse bossen en de Bellebargiebossen 5 km.
Gezond op pad: een tocht van 19 km die zowel per fiets als te voet kan gedaan worden, en helemaal omheen de bossen gaat.