Speuren tussen Bomen in Bosland

© Bosland
Zet je schrap, want de hele zomer lang kan je met je hele familie in Bosland komen 'Speuren tussen Bomen'. Je kan van juli tot en met september op maar liefst 4 locaties terecht voor een spiksplinternieuwe uitdagende wandeltocht vol beleving. Bosland wil namelijk zoveel mogelijk mensen betrekken tijdens het feestjaar '15 jaar Bosland'.

Goed nieuws dus voor wie van speuren, zoeken, knutselen of pakweg raadsels houdt. Want met vier nieuwe zomerspeurtochten voor de kleinste avonturiers trekt Bosland opnieuw de kinderkaart. Een extra reden om tijdens dit feestjaar Bosland te bezoeken voor een familie-uitstap, vakantie of kinderfeest...

> Speurneuzentocht in Resterheide (Hechtel-Eksel)
> Steentjestocht in Blauwe Kei - De Maat (Lommel)
> FeestBEESTEN gezocht speurtocht in Abeekvallei (Peer)
> 50 tinten natuurtocht in Holven - 't Plat (Pelt)

Wie minstens 2 van de 4 tochten tot een goed einde brengt, ontvangt een leuke verrassing. Wie erin slaagt alle 4 de tochten te doen, maakt daarnaast kans op één van de hoofdprijzen. Vanaf donderdag 1 juli kunnen de 1.000 gratis pakketten afgehaald worden via de toeristische kantoren in Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt.

Praktisch

- Pakket: Haal vanaf 1 juli tot en met 30 september 2021 je GRATIS pakket met de 4 tochten af bij een toeristisch infokantoor in Bosland. Met dit pakket op zak kies je zelf wanneer je een tocht inplant.

- Ponsen: Op het einde van elke tocht zoeken deelnemers naar een speciaal kastje. Met een pons wordt vervolgens de spaarkaart afgestempeld die als bewijs dient.

- Beloning: Deelnemers die 2 tochten doen kunnen een smakelijke beloning (1 per gezin) afhalen bij een toeristisch infokantoor. Wat dat is... verklappen we niet! Wie 4 tochten gedaan heeft, maakt bovendien kans op 1 van de 15 hoofdprijzen. Je levert de spaarkaart ten laatste 30 september in bij een toeristisch infokantoor in Bosland!

- Deze winnaars worden getrokken op het 'Bosland Verjaardagsfeest' tijdens de 'Week van het Bos' in Resterheide op 10 oktober 2021.

Bron: UiTinVlaanderen.be