Buitengewoon Kamperen: boek nu je verblijf!
Buitengewoon Kamperen: boek nu je verblijf!

Buitengewoon kamperen voor binnenlandse avonturiers: persinfo

BOEK JE BUITENGEWOON VERBLIJF VIA WWW.BUITENGEWOONKAMPEREN.BE >

Deze buitengewone zomer vraagt om een buitengewone vakantie. Rondtrekken door prachtige landschappen. Ravotten langs een meer of in de duinen. Vogels spotten op de heide. Of gewoon niksdoen op een romantisch plekje in het bos? Zoek het deze zomer niet te ver en ontdek verrassende stukjes vakantiegevoel in het binnenland.

Van 1 juli tot en met 30 september kun je op tientallen plaatsen in Vlaanderen enkele nachten kamperen in een tipitent midden in de natuur.

Een uitzonderlijke vakantie die Natuur en Bos en Natuurinvest mogelijk maken om in tijden van Covid-19 toch een onvergetelijke ervaring te beleven met je gezin of vrienden.

In elk van de kampeergebieden bevinden zich 8 tot 15 tipitenten, steeds op een grote afstand van elkaar. Zo kun je in alle veiligheid genieten van de rust en de natuur en van een zorgeloos verblijf met aandacht voor social distancing.

Aarzel niet en boek je buitengewoon verblijf in de natuur via www.buitengewoonkamperen.be.

Op deze pagina kun je ook een aantal foto's downloaden door erop te klikken. Of download alle beelden in één keer als zip (26.42 MB). Graag altijd met vermelding van het copyright: © Bart Lasuy.

Op social media kun je het Buitengewoon Kampeergebeuren volgen via Facebook en Instagram. Deel je zelf ook beelden? Gebruik dan de tags #buitengewoonkamperen en #groetenuitbuitengewoonbinnenland!