Infosessies

Ga op stap met een coach en ervaar wat loopbaanbegeleiding in de natuur voor jou kan betekenen

Ga op weg naar een loopbaan die in je natuur ligt. Neem deel aan een gratis infosessie (duur: 1u30) loopbaanbegeleiding in de natuur en ervaar wat het voor jou kan betekenen.

Tijdens een infosessie geven we een antwoord op volgende vragen: Wat is loopbaanbegeleiding? Wat kan het voor jou kan betekenen? Wat is onze aanpak met de natuur als partner in de coaching?

Je kan zelf enkele oefeningen ervaren en ondervindt aan den lijve de meerwaarde van loopbaanbegeleiding in de natuur. Er is ruim de tijd om vragen te stellen aan de coach.

Overtuigd? Dan kan je ter plaatse een eerste afspraak maken voor loopbaanbegeleiding met gebruik van de loopbaancheque.

In de privacyverklaring van Natuur en Bos kan je lezen dat Natuur en Bos jouw rechten respecteert bij de verwerking van jouw persoonsgegevens.


Overzicht infosessies 2020

Woensdag 10 juni - 17:30 - Natuurdomein Bourgoyen-Ossemeersen, afspraak aan het bezoekerscentrum De Bourgoyen (Driepikkelstraat 32 - 9030 Mariakerke) - coach An Pintelon
Schrijf je in door te mailen naar an.pintelon@coachenindenatuur.be

Vrijdag 19 juni - 19u00 - Vinderhoutse bossen, afspraak aan Portaal Leeuwenhof - vertrek Dierenpad (Beekstraat 46 - 9031 Drongen) - coach An Pintelon
Schrijf je in door te mailen naar an.pintelon@coachenindenatuur.be


Info

Maximum aantal deelnemers: 10.
Lukt het niet om in te schrijven of heb je nog bijkomende vragen, mail dan naar coachenindenatuur@vlaanderen.be.

Opgelet: deze infosessies zijn informatief en niet de start van de loopbaanbegeleiding. De infosessies gebeuren in groep.