Loopbaanbegeleiding in de natuur

Els Peeters

Motto: be authentic, be you!

Ik ben gepassioneerd en geïnspireerd door het leven en al zijn rijkdom, door mensen en al hun talenten en kwaliteiten. Zoals een edelweiss enkel groeit in de juiste omgeving en in de juiste omstandigheden, zo wil ik samen met jou en de natuur op zoek gaan naar wat jij nodig hebt om te floreren in je job.

De natuur kan tot inzicht brengen en helpt om dichter bij je verlangens te komen. Ik geloof zeer sterk dat alle antwoorden, kwaliteiten en verlangens in jou zitten. Door de juiste vragen te stellen, faciliteer ik jou naar een leven vol balans en energie.

Het leven is echter meer dan werken alleen, dus kijk ik graag ruimer dan enkel en alleen jouw professionele leven. Mijn hobby’s (rots)klimmen of een reis naar de bergen vertellen mij veel over hoe het gaan in mijn leven en in mijn job.  De balans werk-privé vind ik ronduit fascinerend.

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (02 658 24 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.