Ingrid Jansen

Ingrid Jansen

Mijn motto: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!

Ik ben een ontwikkelingsgerichte coach. Ik ben overtuigd dat mensen meer potentieel, kracht en kwaliteiten bezitten dan ze vaak zelf zien. Mijn missie is dit potentieel te laten bovendrijven, je inzicht te geven in je kwaliteiten, talenten en diepste verlangens om van daaruit samen stappen te zetten op weg naar het realiseren van je dromen. Ik hou ervan mensen in verbinding te brengen met zichzelf en anderen, en zie mezelf als bruggenbouwer.

Wat me boeit is het feit dat we als mensen heel vaak vertrekken vanuit de gedachte: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik ga het niet kunnen! Ik wil uitnodigen om dit om te draaien naar: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!"

Ik heb een positieve kijk op het leven en geloof in de kracht van mensen. Vertrouwen geven, kwetsbaarheid toelaten en het combineren van denken en echt (door)voelen zijn leidraad in mijn werk als coach. Zo verleggen we samen grenzen.

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.