Loopbaanbegeleiding in de natuur

Linda Desmet

Motto: Wandelen wérkt!

Ik ben een getrainde en ervaren wandelcoach die je mee op wandel neemt, je op een veilige en rustige manier je verhaal laat doen en je inzichten aanreikt door gebruik te maken van metaforen in de natuur. Ten gepasten tijde daag ik je uit om veranderingen aan te brengen in verankerde patronen. Natuur en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en in continue onderlinge wisselwerking met elkaar. Ik ijver ernaar om jou op een natuurlijke, veilige en respectvolle manier terug in verbinding te brengen met jezelf .

Ik combineer twee beproefde methodes om je op een natuurlijke en veilige manier tot nieuwe inzichten te brengen zonder dat je je eigenheid verliest. De eerste is de Tria-Methode (Aandacht, Acceptatie en Actie) en de tweede is Shinrin-Yoku of bostherapie. Van die laatste zijn de voordelen wetenschappelijk bewezen. Zo weten we dat vertoeven in een groene, natuurlijke omgeving je bloeddruk verlaagt, je bloedsuikerspiegel terug in balans brengt en je stresshormoon doet dalen.

Zelf krijg ik energie van het ruisen van de wind door de bomen, de geur van vers gemaaid gras, de weerkaatsing van de zon op een meer, sterren kijken op een zomeravond en ja, ook van een heerlijke curryschotel met véél groenten, een glas Pouilly-Fuissé, muziek en goed gezelschap.

Adres: 
3272 Testelt

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.