Loopbaanbegeleiding in de natuur

Linske Brood

Motto: everything is walking distance as long as you take the time

Ik coach en train vooral drukbezette moeders die (moe zijn en) hun welzijn en gezondheid structureel willen verbeteren. Nood aan rust, overzicht in de chaos en een portie beweging? Top, I’m your man (euhm woman). We halen buiten een frisse neus en laten tegelijkertijd een frisse wind door je mallemolen waaien. Jouw goesting en mijn ervaring als Natuurcoach (Opleiding Integrale Coaching bij Yourcoach en Coachen in de natuur bij Inverde) doen de rest. Ik ben van nature resultaatgericht en loods je graag naar een praktisch plan van aanpak. Tegelijkertijd zie ik het meeste resultaat als klanten hun gevoel volgen. Ik ben sterk in het gebruik van creatieve werkvormen die je de kans geven om dat gevoel te ervaren.

Je mag me altijd wakker maken voor een scouts voor volwassenen, pottenbakken en deelnemen aan de Mol. Ik promoot etherische olie, ben fan van rollerskaten en loop graag op mijn blote voeten. Als ik echt heel moe ben, is Yoga Nidra mijn redmiddel (een soort van slapen maar dan beter). Ik heb twee heerlijke dochters en als de renovaties een beetje willen vlotten, woon ik met m’n gezin vanaf de zomer op een boot. Ik krijg energie van Avocado Lemon Cheesecake (van Hemsley & Hemsley - zoek het op & thank me later ;-)) en dat zalige moment waarop je voelt dat je met iemand helemaal op dezelfde golflengte zit.

Behalve in de natuurgebieden van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik ook graag in het Te Boelaerpark, het Nachtegalenpark, het Boekenbergpark & het Rivierenhof.

Natuurgebied: 
Adres: 
2600 Berchem

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (02 658 24 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.