Mie Baert

Mie Baert

Motto: Kijk, want elke moment is er iets moois te zien

Ik ben een gedreven coach, die vanuit mijn eigen warme zelf, even naast je loopt in je zoektocht naar antwoorden op loopbaanvragen.  Eerlijkheid en respect zijn mijn basiswaarden en ik vind het dan ook superbelangrijk dat iedereen het recht heeft zijn weg te vinden. Om het even wie je bent en om het even welk beroep je uitoefent, je bent welkom.

Als natuurcoach ben ik gepassioneerd door het mededogen en de veerkracht in de natuur. Zo wil ik samen met jou ook op zoek naar je kracht.

Binnen de loopbaanbegeleiding werk ik vooral aan perceptieverruiming. Ik wil jou als coachee de zaadjes aanreiken en dan kan jij ze verder laten groeien. Mijn empathie en fijngevoeligheid maken het mogelijk je verhaal te beluisteren en samen de paden zichtbaar te maken.

Ik krijg er energie van als iemand stralend zegt dat hij weet welke weg hij wil inslaan.

Behalve in de natuurgebieden van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik ook graag in de Damvallei en de Bourgoyen.

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.