Loopbaanbegeleiding in de natuur

Mieke Buyle

Motto: het leren begint zodra je je buiten je comfortzone begeeft

Na mijn studies handelswetenschappen werkte ik 20 jaar als HR Professional, gaande van HR Business Partner tot verantwoordelijke Opleiding. Omdat ik hou van wandelen en coachen, besliste ik om zelfstandig HR-consultant én wandelcoach te worden.

Ik ben positief van aard, enthousiast en vol energie. Mama van drie zonen, en geboeid door mensen en hun verhalen. Ik word blij van mensen die openbloeien en de kracht vinden om volgende stappen te zetten in hun carrière en hun leven. Positieve omgevingen en de ontdekking van nieuwe dingen, maar ook lachen en veel bewegen geven me energie en een goed gevoel.

Mijn coachingstijl is doelgericht en intensief, maar altijd in vertrouwen. Samen zoeken we naar die dingen die beter zouden veranderen.  Ik zorg ervoor dat je met dat inzicht aan de slag kan en de gewenste veranderingen in de praktijk kan omzetten.

Behalve in de domeinen van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik ook graag in het Laarbeekbos of langs het kanaal in Brussel.

Natuurgebied: 
Adres: 
1081 Koekelberg

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.