Nele Pessemier

Nele Pessemier

Motto: Ook de langste reis begint met een eerste stap (Lao-Tse)

Met mijn achtergrond in de klinische psychologie en ruim 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld - van een financiële functie, over rekrutering en selectie tot de begeleiding van medewerkers in hun loopbaan - heb ik een stevige expertise opgebouwd in het coachen van mensen. Sinds enige tijd werk ik als free lance HR Consultant. Zo kan ik meer tijd vrijmaken voor loopbaanbegeleiding als zelfstandige.

Ik ben ook mama van 2 energieke kids. Hen neem ik graag mee naar buiten en tracht mijn verwondering voor de natuur door te geven. Ik geniet van een goed boek, een stevige wandeling, de wind in mijn haar, de zilte zeelucht,… kortom de eenvoudige dingen in het leven.

Ik ben geboeid door mensen en wat hen drijft. Daarnaast is de natuur een grote bron van inspiratie voor mij: de ongelooflijke veerkracht die we daar kunnen waarnemen en de manier waarop alles streeft naar evenwicht, vind ik zeer fascinerend. Daarnaast ben ik ook erg geboeid door fotografie van mensen én natuur.

Mijn opleiding tot psychologe en de verschillende coachingsgerichte trainingen die ik volgde, beschouw ik als het fundament, waarop ik steeds verder bouw. Als creatieve generalist ben ik echter moeilijk in één hokje onder te brengen. Deze sterktes combineer ik met hoogsensitiviteit, een sterke zin voor empathie én een gedreven en resultaatgerichte aanpak.

Behalve in de natuurgebieden van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik ook graag in andere gebieden in regio Pajottenland.

Adres: 
1755 Oetingen

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.