Loopbaanbegeleiding in de natuur

Peter Massy

Motto: De natuur brengt je in verbinding met de natuur en met jouw natuur.

Ik ben mens, echtgenoot, vader, coach en deel van de natuur. Vanuit mijn passie om mensen te helpen en te inspireren heb ik gekozen om coach te worden. Coachen is voor mij een manier om mensen te helpen bij het herontdekken van hun eigen potentieel, hun talenten, hun dromen en verlangens. De natuur geeft ons rust, inzicht, kracht en ook prachtige metaforen om samen te gebruiken in de stappen die gezet moeten worden. Samen creëren we nieuwe mogelijkheden.
De natuur om ons heen en de natuur van de mens boeien mij. Ik ben toegankelijk, open en hou van een vleugje humor. De rust van de natuur weerspiegelt zich in mijn coaching. Mijn focus ligt op jouw vraag.

Behalve in de domeinen van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik graag in Lemmekensbaan (Schilde) en in Lovenhoek (Pulle). Ik ontdek ook graag mooie plekken in de natuur gekozen door de coachee.
 

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (02 658 24 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.