Regina Bijl

Regina Bijl

Motto: it ain’t over till it’s over!

Ik ben een gecertificeerd coach, (loopbaan)trainer en onafhankelijk (management)adviseur voor mensen met en zonder gehoorproblemen. Ik ben analytisch, betrouwbaar, creatief en ervaringsdeskundig. Samen aan de slag!  betekent ontdekken, versterken, ontwikkelen. Zien van mogelijkheden en grijpen van kansen.

Wat mij boeit
Af en toe wat lastigheid in het leven, valt niet te vermijden. Als we die niet inslikken maar durven delen, dan hebben we denk ik een goed bestaan. (citaat Dirk de Wachter)

Hoe durf je meer open te zijn over waar jij tegenaan botst in je leven of in je werk? Hoe leer je te uiten wat je nodig hebt voor een goed leven met gehoorverlies? 

Mijn kwaliteiten
Ik kan slecht horen maar goed luisteren, met mijn ogen en hart. Een kanskijker met oprechte interesse wat mensen boeit,  beweegt en verder brengt. Wat is jouw superpower?

Zie ook www.hoorcoach.com

Natuurgebied: 
Adres: 
2920 Kalmthout

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.