Loopbaanbegeleiding in de natuur

Ruth Jansen

Motto: wie durft verdwalen, vindt nieuwe wegen.

Ik ben een natuurcoach die graag het milde karakter van de natuur inzet en je met zachtheid benadert om je op een natuurlijke manier terug bij jezelf te brengen en in je kracht te zetten. Ik begeleid je in het omgaan met stressvolle situaties en ingrijpende gebeurtenissen. Ik laat je een manier vinden om veerkrachtiger in het leven en je loopbaan te staan. Ik laat je je bewust worden van je kwaliteiten en energiegevers en hoe je die optimaal kunt inzetten in je dagelijkse functioneren. Samen (her)ontdekken we wie jij écht bent, waar jij écht voor staat, wat jij écht nodig hebt en wat jou écht drijft. Al wandelend in de natuur neem ik je mee op weg naar een leven waarin je meer welzijn en voldoening ervaart.

Als een compagnon de route wandel ik samen met jou de weg en delen we in de schoonheid van de natuur. Samen geven we richting aan jouw verhaal. We kijken naar je sterktes, want die werken als een motiverende kracht voor het veranderproces. Successen, persoonlijke kwaliteiten en sterke kanten zet ik graag in de kijker want die zorgen voor verandering en resultaat op lange termijn. Mijn begeleiding  is gericht op groei en het onderzoeken van waarden, intrinsieke behoeftes en talenten van mensen. Dit vergroot de veerkracht, voldoening en tevredenheid in je leven en je loopbaan. 

Behalve de domeinen van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik ook graag in Het Vinne (Zoutleeuw), in het Provinciaal Domein Nieuwenhoven, in de Mombeekvallei (Alken) en in Domein Kiewit (Hasselt).

Natuurgebied: 
Adres: 
Nachtegaalstraat 19
3570 Alken

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.