Loopbaanbegeleiding in de natuur

Veerle Gouwy

Motto: ook moeilijke momenten zijn een kans om te groeien en sterker in het leven te staan

Ik ben gepassioneerd door het zien groeien van mensen en teams. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring. Eerst als leidinggevende binnen de zorgsector en de laatste tien jaar als zelfstandig coach en trainer. Ik volgde diverse opleidingen, waaronder een licentie-opleiding bij persolog tot DISC-trainer en de opleiding tot gecertificeerde coach en teamcoach bij Coaching Square. De opleiding 'coachen in de natuur' volgde ik omdat ik ervan overtuigd ben dat de natuur  ons zelfbewustzijn verhoogt, ons creatiever maakt en ons in beweging brengt.

Ik word gezien als iemand die je op een rustige, vriendelijke manier bij de kern van de zaak brengt. Ik ben betrokken, enthousiast en gericht op persoonlijke groei. Door mijn warme aandacht en de combinatie van zachtheid met diepgang is er een sfeer van vertrouwen, waardoor mensen zich veilig voelen.
 

Adres: 
8211 Aartrijke

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.