Loopbaanbegeleiding in de natuur

Viola Poppe

Motto: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Als bedrijfskundige, coach, financieel expert en consultant heb ik een zeer diverse achtergrond. In combinatie met mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid, deed ik ervaring op in de zorgsector, het bedrijfsleven en het onderwijs.

Mijn coachees zijn professionals, leidinggevenden of ondernemers. Allemaal krijgen ze de geode raad om zichzelf op nummer één te zetten, om de tijd te nemen om aan zichzelf en hun loopbaan te werken.

Ik vind het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is, dat het ‘klikt. Ik maak tijd voor jou en ben geïnteresseerd in jouw verhaal.

Ik werk resultaatgericht, maar vanuit zachtheid. Op een duurzame wijze en al wandelend in de natuur bouw ik aan wat jij wil bereiken, aan oplossingen voor een betere toekomst. We vertragen bewust opdat jij jezelf goed leert kennen en voelt wat je belangrijk vindt in het leven. Ik leer je te luisteren naar je eigen innerlijke kompas zodat jouw koers weer duidelijk wordt en je weer energie krijgt. Als coach help ik je op weg, leer ik je zelf de regie te pakken.Zo kun jij kiezen voor datgene wat je nodig hebt om jouw loopbaan en carrièrepad zelf vorm te geven.

Buiten de domeinen van het Agentschap voor Natuur en Bos coach ik ook graag in volgende gebieden op de grens tussen Zeeuws-Vlaanderen en België: Clingse Bos, de Braakman, Axelse bos en Kloosterbos. 

Adres: 
4535 Terneuzen

Vul dit formulier in en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail.

Aarzel niet om ons te bellen (03 633 46 94) of te mailen (coachenindenatuur@vlaanderen.be) als je problemen ondervindt of vragen hebt. 

Alle gegevens zullen confidentieel behandeld worden. Lees onze privacyverklaring.