24.02.2017

Infomoment overheidsopdrachten: aanbestedingsprogramma 2017

We nodigen je graag uit op een infomoment voor KMO's over overheidsopdrachten georganiseerd door het Agentschap voor Natuur en Bos en Inverde. Het infomoment vindt plaats op vrijdag 24 februari in het Boudewijngebouw in Brussel.

We overlopen het aanbestedingsprogramma 2017 van het ANB en Natuurinvest en clusteren hierbij de belangrijkste opdrachten per thema. Zo krijg je al een beeld van de aard van de opdrachten die het ANB en Natuurinvest in de loop van 2017 zullen aanbesteden en kan je voor deze opdrachten gericht het e-tenderingplatform in de gaten houden.

We geven ook een korte uiteenzetting over elektronische facturatie (e-invoicing). Vanaf 1 januari 2017 zal de Vlaamse overheid in het kader van nieuwe overheidsopdrachten immers enkel nog werken met elektronische facturatie. Met e-invoicing bedoelen we niet een factuur in pdf formaat, maar een e-factuur in een gestructureerd XML-formaat.

Tijdens deze infosessie vertellen we je hoe dit werkt en blikken we al even vooruit naar de platforms die hiervoor dienen gebruikt te worden.

Deelname aan het infomoment is gratis, maar gelieve wel je deelname te bevestigen via www.inverde.be. Dat kan tot en met zondag 19 februari.