10.03.2017

Uitnodiging event “Biodiversity at the heart of the Business”

U vraagt zich als onderneming af wat u kan doen voor biodiversiteit? Welke voordelen heeft een onderneming hierbij? Uw organisatie zet zich al in voor de bescherming van biodiversiteit, maar u hebt nog niet stilgestaan bij activiteiten voor ondernemingen? U bent ervan overtuigd dat biodiversiteit u niet aanbelangt? Dan is dit evenement voor u! 

Neem deel aan deze dag van reflectie en uitwisseling. Verschillende gewestelijke, federale en sectorale initiatieven komen aan bod. Talrijke experten zullen uw vragen beantwoorden. Politieke vertegenwoordigers zullen in debat treden met bedrijven en organisaties actief op het vlak van biodiversiteit in België. 

  • U kunt het programma van deze dag hier vinden.
  • Registratie is gratis, maar verplicht. Dank om het inschrijfformulier in te vullen die u hier kunt vinden. Inschrijvingen zijn open tot 7 april.

Dit evenement wordt georganiseerd door de federale en gewestelijke overheden, met de steun van de sectorfederaties. Ondernemingen zullen uitgenodigd worden om aan een postersessie deel te nemen. Opgelet, het aantal posters is beperkt. U vindt hierbij het gewenste formaat. U ontvangt van ons een bevestiging, de te drukken poster dient ten laatste voor 10 april worden opgestuurd naar steven.vanonckelen@lne.vlaanderen.be.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op 21 april.