Week van het bos 2019

                

Succesvolle editie Week van het Bos!

De Week van het Bos 2019 zit er ondertussen al een tijdje op en we mogen terugblikken op een geslaagde editie! Liefst 389 kleuterscholen en 266 scholen van het lager onderwijs stuurden foto’s, filmpjes en al dan niet uitgebreide verslagjes in van hun bosavonturen. De aftermovie geeft alvast een werve(len)de terugblik op de voorbije editie.
Hierbij ook een uitgebreidere selectie van een aantal inzendingen van zowel kleuter- als lager onderwijs. Let wel, het is telkens slechts een greep uit de vele ingestuurde foto’s, filmfragmentjes en verslagjes!

De instagramstory van de Meet and greet met Meneer de Uil en de uitstap met de Helden geven dan weer een korte impressie van de belevenissen van de winnende klassen, net als het filmpje van het bezoek van Meneer de Uil.

De educatieve pakketten en lesmaterialen blijven uiteraard beschikbaar op deze website!

Noteer alvast de datum voor de Week van het Bos 2020, want van 11 tot en met 18 oktober 2020 zetten we opnieuw ons beste ravotbeentje voor tijdens de leukste week van het jaar.

De Week van het Bos is een initiatief van Natuur en Bos van de Vlaamse overheid in nauwe samenwerking met BOS+ en met de steun van Ketnet.