Kleuter - wedstrijd

De wedstrijd is afgelopen.

De kleuters trekken naar het Grote Dierenbos samen met Meneer de Uil en de dieren uit Fabeltjesland. In het midden van de krant zit een poster die je kan ophangen in de klas. Als een opdracht vervuld is, kan je de bijhorende foto in de cirkel plakken en de opdracht afvinken.

Wil je fabeltastische prijzen winnen? Doe dan mee aan de wedstrijd: breng drie opdrachten uit de Fabeltjeskrant tot een goed einde en stuur ons een fotoverslagje.

Hoe meedoen?

  • Stap 1: Doe met de klas drie opdrachten uit de Fabeltjeskrant.
  • Stap 2: Bezorg ons vóór 8 november van minstens drie opdrachten een mooie foto via het wedstrijdformulier en ontvang een voorlees- en doeboek van de Fabeltjeskrant.*
  • Stap 3: Na de herfstvakantie kom je te weten of jouw klas misschien de handpoppen of de puzzels gewonnen heeft. En vooral: of alle kinderen in jouw klas binnenkort kunnen gaan slapen in een heerlijke Fabeltjeskrant-pyjama. **

De prijzen

  • Hoofdprijs: Een pyjama voor elke leerling van de twee winnende klassen, uit de fabeltjeskrant collectie van JBC
  • Nevenprijzen: Een set handpoppen en twee fabeltjeskrantpuzzels voor drie klassen, op te halen bij de Standaard Boekhandel.
  • Altijd prijs: elke klas met een geldige deelname ontvangt een voucher voor een gratis lees- en doeboek van de Fabeltjeskrant in samenwerking met de Week van het Bos, op te halen bij Standaard Boekhandel.

Download het wedstrijdreglement (pdf - 227 KB)

* Zolang de voorraad strekt, aantal leerlingen en adres door te geven bij de inzending.
** De deelname aan de wedstrijd is telkens per klas (dus niet per graad en niet meerdere klassen samen!)  

De kleuterwedstrijd van de Week van het Bos 2020 is in samenwerking met JBC en de Standaard boekhandel.