In de klas

Tijdens de Week van het Bos gaan we samen met jullie op ontdekking in de natuur om de hoek. Bo de Bonte Specht, Hubert het Vliegend Hert en Elise de Speelse Eekhoorn nemen je mee op schattenjacht naar het bos. Een schatkaart leidt je langsheen een avontuurlijke bosroute boordevol leerrijke, maar vooral leuke en originele opdrachten.

Zowel de klassen van de kleuter- als van de lagere school krijgen een educatief pakket opgestuurd. De educatieve pakketten vallen midden september in de schoolbus, maar zullen hier vanaf augustus ook gratis te downloaden zijn. Bovendien horen er bij elk pakket ook nog tal van extra’s, uitbreidingen, weetjes… Ook die zal je op deze website terugvinden, in onze online downloadzone.

Aan elk pakket is bovendien een wedstrijd met te gekke prijzen gekoppeld. Vind voldoende opdrachten af en bezorg ons via een deelnameformulier op de website. Elke leerling van een deelnemende klas ontvangt een leuk gadget: Week van het Bos plaktattoos. Enkele klassen maken kans op een FAN-TAS-TISCHE hoofdprijs. 

Alle info omtrent de wedstrijd en het deelnameformulier komen hier later online.