Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

In de klas

         
Tijdens de Week van het Bos gaan we samen met jullie op ontdekking in de natuur om de hoek. Bo de Bonte Specht, Hubert het Vliegend Hert en Elise de Speelse Eekhoorn nemen je mee op schattenjacht naar het bos. Een schatkaart leidt je langsheen een avontuurlijke bosroute boordevol leerrijke, maar vooral leuke en originele opdrachten.

Zowel de klassen van de kleuter- als van de lagere school krijgen midden september een educatief pakket opgestuurd, maar deze zijn nu al online beschikbaar. Bovendien horen er bij elk pakket ook nog tal van extra’s, uitbreidingen, weetjes… Ook deze zijn in onze online downloadzone terug te vinden.

Aan elk pakket is bovendien een wedstrijd met te gekke prijzen gekoppeld. Vink voldoende opdrachten af en bezorg ons via een deelnameformulier op de website. Elke leerling van een deelnemende klas ontvangt een leuk gadget: Week van het Bos plaktattoos. Enkele klassen maken kans op een FAN-TAS-TISCHE hoofdprijs.

Weet je niet direct waar je naartoe kan met je klas? Wij verzamelden een overzicht van nabije natuur- en bosgebieden en somden één en ander op in verband met buiten spelen.

Naast de educatieve pakketten hebben we met Zwam FM ook nog een boscast (euh podcast) waarmee je met de kinderen het bos in kan trekken.