Kleuter - wedstrijd

Vinden jouw kleuters de weg naar en in het bos met de Week van het Bos schatkaart? Wickedi Wolf, Bo de Specht en Hubert het Vliegende Hert helpen een handje. Bij elk symbool op de kaart wacht een opdracht. Opdracht vervuld? Vink deze dan af op de kaart!

Wil je fantastische prijzen winnen? Doe dan mee aan de wedstrijd: breng 4 opdrachten van de schatkaart tot een goed einde en stuur ons een fotoverslagje.

Hoe meedoen?

  • Stap 1: Doe met de klas 4 opdrachten uit het educatief pakket voor de kleuters.
  • Stap 2: Bezorg ons vóór 8 november van minstens 4 opdrachten een mooie foto via het wedstrijdformulier.
  • Stap 3: Na de herfstvakantie kom je te weten of jouw klas misschien het boekje ‘De Boswachter’ heeft gewonnen. En vooral: of jouw klas binnenkort nog beter op ontdekking kan gaan dankzij drie onwaarschijnlijk coole ontdekkingskoffers. *

De prijzen

  • Hoofdprijs: Drie klassen winnen elk drie ontdekkingskoffers met attributen voor echte ontdekkingsreizigers (bijvoorbeeld verrekijker, vergrootglas, insectendoosje, zaklamp, …).  Alles wat je nodig hebt om de wonderen van de natuur te ontdekken.
  • Nevenprijzen: Vijf klassen winnen het boekje ‘De Boswachter’ van Liesbeth Slegers: een verhelderend boekje op kleutermaat over de boswachter en alles wat zij (of hij) doet.

Download het wedstrijdreglement


* De deelname aan de wedstrijd is telkens per klas (dus niet per graad en niet meerdere klassen samen!)