Zwam FM

In deze prettig gestoorde boscast (euh podcast) nemen DJ Wa-wa-wickedi Wolf en zijn assistente Myriam Muis je drie afleveringen lang op sleeptouw. Ze laten je kennismaken met onder andere Bo de Specht, Hubert het Vliegend hert en Martha Marter. Stemmetjes werden ingesproken door Rik Verheye, Clara Cleymans en Koen Van Impe. 

In elke aflevering geven de bosdieren je een originele opdracht mee. Kan je er maar niet genoeg van krijgen? In de bijhorende bundel vind je inspiratie voor heel wat leuke bosopdrachten.
Je kan de bundel printen en meenemen naar het bos, maar je kan er ook voor kiezen om de digitale versie te gebruiken. Spelplezier verzekerd!

> Download de bundel (digitale versie – pdf - 5,27 MB)
> Download de bundel (printversie – pdf - 5,32 MB)

Waar wacht je nog op?
Duik het bos in, geniet van de drie afleveringen, het boslied én de wa-wa-waanzinnige opdrachten!

   

   
In de eerste aflevering krijgen DJ Wickidie Wolf en assistente Myriam Muis bezoek van Hubert het Vliegend Hert en Gaëlle de Nachtegaal. Ze nemen je mee in de wondere wereld van het bos.

 

 


 

In de tweede aflevering komen Martha de Marter en Bizzy de Bij aan het woord. Bo de bonte Specht rrrrroffelt weetjes  en Renilde Rups is helemaal fan!

 

 


 

 In de laatste aflevering vertellen oude beuken Seppe, Josse en Janine over ontdekkingsreiziger Alexander Von Humboldt.   Voelen jullie het al kriebelen? Luister naar zijn verhalen en ga zelf op ontdekking.

 

 

 

 


Kennen jullie het boslied al? Zing mee met ‘Festival in ’t bos’! De tekst vind je terug in de opdrachtenbundel.

 


 

Getest en goedgekeurd

Zwam FM uitgetest door Radio 2  >