Luchtfoto Museumtuin

Aanvraag gids Museumtuin Gaasbeek

Vul onderstaand formulier in om een of meerdere gidsen aan te vragen, minstens drie weken voor uw bezoek. Wij zullen contact opnemen om de gidsbeurt(en) te bevestigen.

Kom op de dag van het bezoek minstens een half uur voor de start van de gidsbeurt in het entreegebouw aan de Kasteelstraat de gidsbeurt(en) betalen en de benodigde toegangstickets aankopen. De gids wacht de groep op in het entreegebouw een kwartier voor de start van de gidsbeurt, zodat jullie samen naar de tuin kunnen wandelen. Het betaalbewijs moet voorafgaand aan de gidsbeurt getoond worden aan de gids. Een gidsbeurt duurt anderhalf uur vanaf aankomst in de Museumtuin. Reken dus op twee uur tijd, inclusief het half uur vooraf in het entreegebouw en de wandeling naar de tuin. Is de groep niet tijdig aanwezig, dan zal de gidsbeurt ingekort worden.

Voorbeeld: Als je gidsbeurt start om 14u, kom dan om 13u30 naar het entreegebouw om je tickets en gidsbeurt(en) te betalen. Om 13u45 zal de gids de groep vanuit het entreegebouw begeleiden naar de Museumtuin. De gidsbeurt gaat door van 14u tot 15u30 in de Museumtuin.

Een rondleiding kost € 60 per gids (maximum 20 personen per gids) + € 6 per bezoeker (Museumpas is niet geldig).

Taal van de gids(en)
Op deze pagina