kaart

Ontdek onze belevingskaart

Weet je niet waar onze mooie natuurgebieden liggen? Of wat je er allemaal kunt doen? Op de belevingskaart vind je een groot aanbod aan routes en voorzieningen in onze domeinen. Hieronder lees je hoe je de kaart gebruikt, maar je kunt er ook meteen naartoe!

Meer dan 300 natuurgebieden

Vul de naam van je gemeente in het zoekvenster rechtsboven in en je vindt een of meerdere natuurgebieden in je buurt. Ken je de naam van het natuurgebied dat je wil bezoeken? Dan kun je die linksboven in het zoekvenster invullen. De kaart zoomt in op het natuurgebied in kwestie.

Als je op het groene icoontje van het natuurgebied klikt, dan verschijnt er in het venster links meer informatie. Vandaaruit kun je ook doorklikken naar een uitgebreide webpagina over dit natuurgebied, zowel met de prachtige natuur als de vele recreatiemogelijkheden.

Screenshot van digitale kaart

Groot aanbod aan routes en voorzieningen

In de legende links op de kaart verschijnt ook een lange lijst met routes en voorzieningen. Als je er een of meerdere aanvinkt, verschijnen die op de kaart met een oranje (routes) of blauw (voorzieningen) icoontje. Bij natuurlopen en mountainbikeroutes krijg je de uitgestippelde route te zien. Bij wandelen, fietsen en ruiteren zie je de knooppunten. Klik je op het icoontje, dan verschijnt ook daar meer informatie in het venster links.

Opgelet: de informatie op de belevingskaart is nog niet helemaal volledig. Hier en daar kan er een route, voorziening of natuurgebied ontbreken. Daar wordt aan gewerkt.

Op deze pagina