Multimovepad Sixtusbossen - De Lovie

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Multimovepad Sixtusbossen - De Lovie

Dit bewegwijzerde multimovepad van in totaal ongeveer 4,5 kilometer bestaat uit twee lussen. De start is in de nabijheid van de openbare parking op de hoek van de Canadaweg (Poperinge) en de Leeuwerikstraat (Vleteren).

Op jullie pad ontdek je een klimpalenparcours, klim- en stappalen, een evenwichtsbalk, een duikelrek, een touwenparcours, een klimnet, … Kortom volop klimmen, springen en landen, glijden, slaan, trekken en duwen, wandelen en lopen.

Veel van de aanwezige constructies werden gemaakt met hout afkomstig uit de Sixtusbossen of het kasteeldomein van de Lovie zelf.

De lus door de Sixtusbossen doorkruist ook een speelzone. Kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten en kampen bouwen. De lus doorheen het kasteeldomein De Lovie brengt een mooie mix van erfgoed, natuur en ravotplezier.

  • Locatie: Sixtusbossen
  • Start naast de parking op de hoek van de Canadaweg (Poperinge) en de Leeuwerikstraat (Vleteren).

Het multimovepad Sixtusbossen – De Lovie is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Natuur en Bos van de Vlaamse overheid, de Lovie vzw, Sport Vlaanderen, de gemeente Vleteren en de stad Poperinge. Arbeiders van Natuur en Bos en de Lovie legden hierbij de nodige creativiteit aan de dag.