Publicaties

Vislijn

De publicatie over de openbare visserij in Vlaanderen is bestemd voor de hengelaar en het brede publiek en bevat informatie over de provinciale viswaters, de visserijwetgeving, de visvergunning, enz.


Vislijn 2017

Met in dit nummer o.a.: de visser en zijn mening, Albertkanaal zoekt vis, verborgen parel aan de Ring, vistrappen op de Wamp, enkele bijzondere vangsten, visonderzoek in de Kortrijkse regio en klein maar niettemin fijn.

 


Vislijn 2016

Met in dit nummer o.a.: 25 jaar Aquafin, de jeugd hengelt weer, vissende natuurinspecteurs, de visserstrots van Limburg, roofvissen door de ogen van de Vlaamse roofvisssers, Sportvisserij Vlaanderen, de Heerenlaak en Meynekomplas onder de loep.

 


Vislijn 2015

Met in dit nummer o.a.: vissers en telegeleide voerboten, een gecoördineerde aanpak bij vissterfte, snoek gaat strijd aan met exoten, waterbeheersing en vissen hand in had in Kortbroek, vissen uit de ‘Golden River’ en een facelift voor het waggelwater.

 


Vislijn 2014

Met in dit nummer o.a.: Interview met minister Schauvliege, reportage: anders(valide) gaan vissen, vijf Vlaamse viswateren onder de loep, De Kleine Nete: vrije doorgang gegarandeerd, een mooie toekomst voor de Maarkebeek en Hengelsteigers langs kanaal Leuven-Dijle.

 


Vislijn 2013

Met in dit nummer o.a.: Drie vragen over openbare visserij, de nieuwste hengeltrends, 5 Vlaamse hengelwateren, de snoekbaars, vissen is topsport, beeldspraak.