Winterwedstrijd: win een overnachting in B&B Bij ’t Fort!

Helaas, deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Hieronder vind je de oplossing:

1. Rode kelkzwam
2. Gele trilzwam
3. Platte tonderzwam
4. Gewoon fluweelpootje
5. Donsvoetbundelzwam
6. Judasoor
Het verborgen woord was ‘winter’. Ondanks het feit dat paddenstoelen voornamelijk in de herfst voorkomen, overleven deze prachtexemplaren ook in de winter! 

Doe voor 31 december mee aan onze winterwedstrijd en win een overnachting van zaterdag op zondag voor twee personen (datum zelf te bepalen), inclusief welkomstdrankje en luxeontbijt, in B&B Bij ’t Fort. 

In Steendorp, een deelgemeente van Temse, vind je de unieke B&B Bij ‘t Fort. Met de fiets kun je er de prachtige Schelde- en Rupelstreek leren kennen en in onze natuurgebieden in de buurt kun je heerlijk wandelen. Dankzij de vele veerdiensten steek je per fiets of te voet vlot alle waters over. 😉 Ook een geleid bezoek aan het Fort van Steendorp is mogelijk. En voor de liefhebbers van ’t stad: Antwerpen ligt binnen fietsafstand! De naam Bij 't Fort verwijst niet alleen naar de locatie, maar ook naar de bijtjes die de eigenaars als rasechte imkers verzorgen. De voormalige conciërgewoning naast het fort heeft twee gastenkamers met eigen douche en toilet, maar in de woonkamer is het zeker even gezellig.

Win je de hoofdprijs niet? Dan geven we nog twee wandelboeken en twee gezelschapsspellen van Onze Natuur weg. Vijf keer kans om iets te winnen!
Wat moet je doen? Zoek bij elke rebus het juiste woord:

          

Als je de zes oplossingen in de puzzel hieronder plaatst, vormen de letters in de lichtgroene verticale band een verborgen woord. Weet jij welk?

Vul de oplossing hieronder in:

Lees het wedstrijdreglement >

De wedstrijd loopt tot en met 31 december 2022. De winnaars worden in januari 2023 per mail gecontacteerd. Succes!