Ga jij het avontuur aan bij Natuur en Bos?

“The greatest adventure is what lies ahead.” J.R.R. Tolkien

Dat de Vlaamse natuur hot is, weet inmiddels iedereen: tijdens de coronacrisis herontdekte de Vlaming massaal onze wondermooie Vlaamse natuur. 

Wist je dat we bij het Agentschap voor Natuur en Bos elke dag onze mouwen opstropen om aan meer en betere natuur te werken? En daar kunnen onze medewerkers best nog wat hulp bij gebruiken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Voor allerlei administratieve jobs, of jobs waar je met je  twee ‘botten’ middenin de natuur staat. Voor sommige jobs heb je al wat ervaring nodig, maar ook jongeren met een kersvers diploma of zonder diploma zijn bij ons welkom. In onze vacatures staat altijd duidelijk uitgelegd naar welk talent we op zoek zijn.

Een heleboel fijne voordelen

Werken bij de Vlaamse overheid komt met een heel pakket fijne voordelen. 

On the move …
Kom je met het openbaar vervoer werken? Dan betalen we dat voor jou. Kom je liever met de fiets? Met onze fietsvergoeding per kilometer fiets je je loon snel de hoogte in. Moet je de baan op voor je job? Dan gebruik je toch gewoon een van onze (elektrische) poolwagens of je pikt een Cambio-deelwagen op.

Hybride werken?!
Hybride werken, het klinkt een beetje sciencefictionachtig, maar het betekent gewoon dat de kantoorwerkers bij Natuur en Bos werken op een locatie van de Vlaamse overheid kunnen combineren met thuiswerk. Dat zorgt voor een goede thuis-werk-balans én happy medewerkers. En laat dat laatste nu net iets zijn dat we superbelangrijk vinden.

Tijd om te chillen
Ga je graag uitgebreid met vakantie naar verre bestemmingen? Dan zit je bij ons helemaal goed met 35 vakantiedagen per jaar én een weekje vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Meer dan genoeg tijd dus voor je feestshopping.

Doorgroeimogelijkheden
Met z’n 650+ medewerkers is Natuur en Bos een grote organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Da’s handig als je na een tijdje graag een andere job wil doen. Dat kan binnen Natuur en Bos, maar je kan ook kijken of er jobs zijn die je aanspreken binnen de Vlaamse overheid.

Je krijgt bij de Vlaamse overheid sowieso alle kansen om je ervaring en expertise in je vakgebied te verbeteren. Zo is er een uitgebreid vormingsaanbod: van heel specifieke vakgerichte opleidingen tot algemene opleidingen rond bijvoorbeeld leidinggeven, ICT, gespreksvaardigheden,…

Extraatjes
Aha, nu komen we aan ons favoriete hoofdstukje: de extraatjes. 

Zo krijg je per gewerkte dag een elektronische maaltijdcheque. Handig om een snackje mee te betalen, maar je kan de cheques bijvoorbeeld ook gebruiken als betaalmiddel in een van onze bedrijfsrestaurants

We wensen het je niet toe, maar mocht je ooit in het ziekenhuis belanden, dan helpt onze gratis hospitalisatieverzekering je financieel al een heel eind op weg.

Met je PlusPas geniet je van allerlei speciale aanbiedingen: van kortingen op kledij en cinematickets tot goedkopere tickets voor pretparken en culturele evenementen. 

Over de kosten voor je internetaansluiting en -abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken, die nemen wij voor onze rekening. 


Ga zeker eens kijken of er tussen onze vacatures eentje bijzit die matcht met jouw talenten!