Openbaar onderzoek

Meest Kwetsbare Waardevolle Bossen

Online Geoloket MKWB

In de media werd bekendgemaakt dat de MKWB-kaart zal worden ingetrokken. Deze beslissing werd nog niet formeel genomen door de Vlaamse Regering. Daarom wordt het openbaar onderzoek momenteel nog niet afgesloten en blijft voorlopig alles zoals het was. Onderstaande informatie, en ook alle informatie op de andere wegpagina's van dit openbaar onderzoek, blijft daarom nog even staan. Meer informatie volgt.

Het geoloket MKWB is een online tool waarmee u de ontwerpkaart van de Meest Kwetsbare Waardevolle Bossen (MKWB) kunt bekijken. In het loket kunt u zoeken naar MKWB-bossen. Hebt u een MKWB-bos gevonden, dan verschijnt daarbij de uitleg waarom het bos als MKWB-bos werd aangeduid.

Tijdens het openbaar onderzoek (van 16 mei tot en met 14 juli 2017) kunt u ook een opmerking indienen over een MKWB-bos. Deze functie werkt momenteel niet op het online geoloket, binnenkort kan dit wel. Op dit moment kunt u via schriftelijke weg een opmerking indienen.

Gemeentebesturen die de geografische bestanden (shapefiles) wensen te bekomen van de MKWB kaart, kunnen hiervoor vanaf 16 mei terecht op www.geopunt.be

Meer info? Contacteer ons.