Natuurlopen

30 buitengewone natuurlopen

Wist je dat we sinds kort 30 natuurlopen hebben? Probeer ze tijdens deze ultieme sportzomer allemaal uit, van Limburg tot aan de kust. Een sportieve staycation om u tegen te zeggen! Maar ook als beginnende jogger is een natuurloop ideaal. We hebben korte en lange natuurlopen, gemakkelijke en meer gevorderde, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: heerlijke rust in een schitterend groen decor.

Wedstrijd: baas in eigen bos-loopshirt

Om onze 30ste natuurloop te vieren organiseren we een originele wedstrijd waarbij we 30 coole loopshirts weggeven.

Wat moet je doen? Probeer een van onze natuurlopen uit, maak een foto van jezelf op het traject en post die openbaar op je Instagram-account met de hashtag #whosthebos en de naam van de natuurloop die je hebt afgelegd. We belonen 30 posts met dit unieke I’m the bos-loopshirt.

We staan 1 inzending per natuurloop toe. Loop je 2, 3 of – wie weet – 30 natuurlopen, dan maak je meer kans om te winnen. Hieronder vind je het overzicht van al onze natuurlopen. Kies er een uit en starten maar!

De wedstrijd loopt van 12 juli tot 9 augustus 2021. Een onschuldige hand kiest achteraf de winnaars. Maar liefst 30 mensen zullen binnenkort in dit bos-shirt door onze bossen mogen hossen. Als je wint, vragen we eerst je maat op en daarna wordt het loopshirt gemaakt. Het zal dus pas in september in je postbus belanden.

Natuur en bos, hotspot voor joggers

Met de natuurlopen wil Natuur en Bos in nauwe samenwerking met Sport Vlaanderen een aantal uniform bewegwijzerde omlopen creëren die 100% in onze unieke natuur- en bosgebieden liggen. Ze zorgen voor een optimale (natuur)beleving en leveren het bewijs dat topnatuur en (top)sport perfect combineerbaar zijn.

Zin om je tijd te registreren en achteraf te vergelijken met andere lopers? Neem dan zeker deel aan de Virtual Races!